2

In het kader van doel nummero twee, typ een brief aan je jezelf om te openen na 1001 dagen, verstuurde ik vanochtend een bericht. Er zit 2 euro extra in de pot, katsjing… Over heel veel dagen wordt de e-mail bij me bezorgd. Met dank aan www.FutureMe.org. Wel 1.187.596 brieven zijn via deze site de toekomst in gestuurd en een deel hiervan is door u en mij te lezen. Hilarisch! Ik citeer:

 • ‘If you haven’t won Cassie over by now, then I swear I am gunna slap you!’
 • ‘Its probably best to not speak to friends unless you are spoken to or there is something really important for you to say’
 • ‘You ask her to marry you on Monday the 16th. Let the chips fall where they may’
 • ‘I hope by now u have become the vicar u wanted to be and can tick off your list of items the following: a campervan, a cow, a minibus, a pigmy goat
 • ‘Are you a millionaire yet?’
 • ‘The baby is due in 2 days and we are really excited. Hope you are still doing good, and baby and Sonia too. Did we get a shotgun yet?’
 • ‘Well, I just got a letter from here, but I have no clue what it said, because I deleted it way to fast. So I’m starting over’

Het is een reuzepopulair doel onder veel day-zero-projectmensen en het lijkt leuk, zo’n brief om te openen na 1001 dagen. Kan ik mezelf hartelijk feliciteren met de behaalde doelen. Hiephiep. Maar al tiepende werd ik er zowaar een beetje bang van. Een brief aan jezelf schrijven is een brief in drievoud laten ondertekenen met een stempel van de koningin erop. Gevoelsmatig dan. Het is een Stok Achter De Deur. Met stekels in wording. Ik heb dan ook besloten de brief niet te openen op mijn verjaardag in 2013, maar gewoon na 1001 dagen. Misschien ben ik namelijk wel heel zielig, na het lezen. Klingkling, al die dromen in scherven… 

Hoe dan ook, in mijn brief in ieder geval niets over een shotgun of pigmy goat. Dat scheelt.


2 comments to “#2 hallo toekomstige mij”

 1. Rianne

  whahaha die eerste!!
  ik heb er ook aan gedacht om dat op mijn day zero lijst te zetten, maar ik zou me god niet weten wat ik dan in die brief moet zetten!
  Toch nog even over nadenken… misschien schiet er wel iets te binnen :-)

 2. monique

  ja, die amerikanen zijn weird ;-)
  maar gewoon beginnen joh, het is ook hoe dan ook bizar om straks een brief van jezelf te krijgen. Wat er ook instaat.


Trackbacks/Pingbacks


Leave a comment

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.