4

Ik kan het u nu wel vertellen. Het belangrijkste doel op mijn lijstje had een wat zwak begin. Ik stopte met roken en ik begon direct weer. Iedere seconde was een hels gevecht. Ik hield het twee dagen vol. Toch 172.800 seconden maar niet helemaal het gewenste resultaat. In vakantietijd was het gewoon te moeilijk. Dus spraken ik en mijn ega af er niet te moeilijk over te doen en na de vakantie direct opnieuw een poging te wagen.

Veertien dagen geleden kwamen we paffend terug uit Zuid-Frankrijk. Dertien dagen geleden stopten we. Easypeasy. No sweat. Dit keer vergeet ik steeds dat ik ben gestopt. Het zijn meer de bijverschijnselen (iedere dag een andere) die me doen herinneren aan wat ik eigenlijk niet mis. Zo was er gisteren de godgansche dag ondertiteling nodig. Gisteren praatte ik zo.

“Nounuikhiertochstakanikdanvoorjouookietsinschenkenojeenudrukikalophetknopje
wildejelievertheenoudatkanookwelhoordangooiikdezetochgewoonwegenofneeikdrink diekoffiezelfwelopandersishetookzozonde”"
#Ondertiteling: U ook een kopje koffie?

En tot overmaat van ramp vergeet ik dan ook steeds alle afspraken.

“OsorryikdachtechtdatikinArnhemmoestzijnvandaagmaardeafspraakwasdusinNijmegen hewatvervelendjaikkanwelopenneerrijdenmaardatisookzoonhandigenikhebhierstraks alweereensfapraakdusopenneergaattochookeigenlijknietlukkenhewatvervelendnou maandagdanmaardandrinkenweereenbakjekoffieop”
#Ondertiteling: Wat vervelend, ik ben onze afspraak vergeten.

Arme omstanders.


4 comments to “#92 Ondertiteling”

 1. LaLiesel

  En alles eindigt met ‘maar ik rook niet’ ? :-))

 2. monique

  hahaha, ja precies!

 3. Cecile

  okeeej Monique. Het valt trouwens nog wel mee hoor, pas 1 afspraak vergeten. Hoop dat dat de laatste is…een omstander ;-)

 4. Hans Mestrum

  ennualsdesodejuhierditblogjeeensleegslurpen
  #Ondertiteling: ik vind het wel leuk hier Omstander2


Trackbacks/Pingbacks


Leave a comment