1

De kop is eraf, ik ben begonnen met de 1e van 101 doelen. Het zit al weken, wat zeg ik, maanden in de planning en zojuist  (leve de 24-uurs economie) heb ik kampeerplaatsen gereserveerd voor wel 2 weekenden. We gaan een dezer dagen met het Otje letterlijk een lang weekend op de hei zitten in Otterlo en vervolgens twee weken later met M., M., en M. naar de Betuwe. Ons onderdompelen in familiefestiviteiten: er is een ponytrein, midgetgolfbaan en spookhuis, onder andere. Er is nog veel meer maar daar durf ik nog niet aan te denken. Het wordt vast leuk. Het ANWB erkenning-waarderingscijfer is tenslotte 9.0. Werkelijk, campings zijn niet meer wat ze geweest zijn…


One comment to “#90 Slaap 4 weekenden in het Otje (2/4)”

  1. Marlies

    Ben toch erg benieuwd naar de looks van het ‘Otje’


Trackbacks/Pingbacks


Leave a comment