2

Ik ben dus aan het rokenstoppen, een nieuw werkwoord is hier wel op zijn plaats, want mijn hemel, wat ben ik hier aan het werk! Enige gedachtenspinsels om uw, maar vooral MIJN tijd te verdrijven:

wat wilde ik nou ook alweer zeggen?

Oja, enkele gedachtenspinsels…
(iedere vorm van focus is helaas foetsie)

Uh… 

Oja, gedachtenspinsels:

Er is geen gedachte, er is geen doel, er is niet eens meer de wens. Er is alleen een wiebel in mijn hoofd die me iedere tien minuten doet vergeten wat ik de vorige vijf minuten aan het doen was. Ik kauw kauwgom alsof het me iets gedaan heeft en eet druiven wegens knarsende pitjes. Ik zie kamelen door de gang wandelen en rookwolkjes in iedere ademtocht. Ik meen een restant van sigaretten te ruiken in mijn tas en moet me bedwingen de tas niet op te eten. Ik sta steeds op om naar buiten te gaan en  ga dan toch maar weer zitten. En vergeet dan alsnog te plassen, maar ja, wie weet waar ik dan uitkom. Ik ben misselijk van de liters koffie, maar ga toch steeds weer een nieuw roerstokje halen (en daar zit dan die koffie bij). Ik heb al 3 roerstokjes tot miniscule restjes weten te verpulveren.

Ik denk GRRR.

En mocht ik Allen Carr ooit tegen het lijf lopen, nou berg je dan maar. Ik stop al die roerstokjes persoonlijk en 1 voor 1 in zijn neus. ‘Als je eenmaal weet hoe de verslaving werkt, kost het geen enkele moeite’ zeggen ze dan.

Ammehoela.


2 comments to “#92 rokenstoppen”

  1. Rianne

    mocht je nog interesse hebben voor mijn day zero lijst.. Links op mijn site staat een knop “pages” als je daar op klikt kun je weer verder klikken naar “day zero project”

    ontzettend veel succes met dit doel! Ik rook zelf niet, maar kan me toch heel goed voorstellen hoe moeilijk het is (ik zou bijv. echt niet kunnen stoppen met lekker snoepen haha)

  2. monique

    @rianne, stoppen met snoepen is nummero zoveel op mijn lijst, jaja, tijd om die dingen allemaal eens echt te doen! ;-) enne, thanx, ik had je lijst ondertussen gevonden, leuk!


Trackbacks/Pingbacks


Leave a comment

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.